GLAD PÅSK!

Och Grattis till MIG :-) Idag fyller jag år yaay! Hade önskat att jag mådde bättre, men man kan inte få allt. Har däremot fått världens gladaste påsk-kendra på min födelsedag och det betyder ju allt <3 Hon har varit ute och letat efter påskägg som påskharen (<--- mamma!) har gömt haha. Såå nöjd liten tjej jag har nu va :-)
 
Vaknade även till födelsedags sång av mina älsklingar, rosor & paket på sängen! Så jag är rätt glad ändå fast att mitt huvud känns mos ;) Ha en bra dag alla och glad påsk!
 
Borde egentligen inte ens sitta här men jag var bara tvungen att lägga upp lite kort på Kendri.
Spända muskler!

Nu har jag vart hos läkaren. Jag har jättespända muskler i nacke och skuldror, och det är mest troligt det som gör att jag har spänningshuvudvärk & kraftig yrsel :/ Fick göra massa olika tester så det inte var nåt annat. Men han tyckte ändå jag skulle vara uppmärksam på om jag får kraftig huvudvärk, spyr & blir ljuskänslig då är det INTE bra! Jättegullig läkare verkligen. Han skulle även höra av sig till mig nästa vecka och kolla hur läget är då. Om det inte har gått över på 1 vecka liksom så får jag komma tillbaka igen.
 
Blev sjukskriven 1 vecka, fick rådet att VILA, inte sitta vid datorn eller kolla för mycket på tv. Så hejdå FB & bloggen! Fick även Paraflex utskrivet som jag ska ta morgon & kväll. HOPPAS de hjälper nu!! Vill inte vara helt yr i huvudet mer usch.. :( Typiskt jag som hade räknat med min feta lön nästa månad haha. Men jag är viktigare än pengar & jobbet så är det bara. Nu ska jag laga lite mat till oss här hemma sen hoppas jag Kendra vill vila lite med mig ;)
 
 
 
Mår jätte dåligt.

Rent fysiskt. Det började me att jag var stel i nacken & axlarna... inget konstigt me de liksom... sen har de bara blivit värre. Vaknar med huvudvärk varje dag, mår illa, yr i huvudet, svårt att fokusera, ont "bakom ögonen!" trött... Så nu är det inte bara fysiskt längre utan även psykiskt påfrestande att vakna med detta varje dag. Undra va de kan vara?! Ska till VC nu 10.55. Wish me luck!
 
Happy B-day to meee :-)

Har köpt en ny jacka jag också och ett par nya byxor. Mycket fint! Nu kan våren komma tack ;)
 
Shopping Söndag :-)

Idag har vi varit och kikat lite på nya klädkällaren... tycker faktiskt inte de va mycket att ha alls! :/ Lite besviken blev ja allt måste ja säga. Så vi åkte till Lindex istället och shoppade lite vårnytt till Kendrisen :) Sen vidare till Överby och köpte lite nya skor också när vi ändå var igång. Detta fina blev det!!
 
Vår rensning!!

Idag är verkligen en fin dag. Det känns som de kaaanskee börjar bli lite vår nu ;) Och det får mig att tänka på att jag måste verkligen göra en vårrensning - av mig själv haha!! Ser ut som en riktig rugguggla :P Det blir lätt så nu på vintern, man orkar inte riktigt bry sig. För det är ändå bara kallt & vidrigt ute ... så hårret krullar sig av snön/fukt/kylan typ, man har tjocka kläder på sig hela tiden så whats the point me nya snygga kläder?! och huden ska vi inte prata om... den blir bara torr och glåmig. Näh! Ska börja sola igen. Har inte solat på ett braaa tag så jag e alldeles källarvit haha ;) Så det är första steget....  vägen tillbaka till - ME -
 
* Sola
* Fixa håret
* Köpa några nya plagg
* Fixa naglarna
* Ta fram converseskorna, skinnjackan
* Bleka tänderna
* Träna lite oftare
 
En rikgtig ego-cheklista ;)
 
Ha en bra dag! Nu ska ja lämna Kendri på dagis sen ska jag dra & sola... kommer väl bli en krabba men men... ett steg i rätt riktining :)
 
Blogga?

Bloggen börjar änna dö ut lite känner jag. Pallar inte att uppdatera så ofta längre :-) Har tröttnat lite. Har roligare saker för mig än att sitta vid datorn helt enkelt. Men vem vet snart kanske jag får lite ny inspiration. Idag har jag vart ledig. Jag & Kendra har städat, lekt, tittat på film, vart ute, sovit, helt enkelt en riktig slappardag. Gillar't!! ;) Har jag sagt att jag har världens underbaraste dotter?! Helt amazing är hon. Finns ingen som hon. Bästa lilla tjejen i hela världen verkligen - på riktigt!! ;) Längtar tills Johnny kommer hem också. då ska vi fortsätta se på världens grymmaste serie.
 
The Walking Dead
 
 
Ha det bra!!
Värt att tänka på!! NJUT av livet!! :-)

OM JAG FICK LEVA LIVET EN GÅNG TILL

Om jag fick leva ett liv till då skulle jag göra fler misstag nästa gång. Jag skulle koppla av mera och vara mjukare. Jag skulle vara mer galen än jag varit på den här resan. Det är få saker jag skulle ta på allvar längre.

Jag skulle ta fler chanser, bestiga fler berg, korsa fler floder och simma i fler sjöar. Jag skulle äta mera glass och färre bönor. Jag kommer kanske att ha fler verkliga bekymmer men jag skulle ha färre inbillade.

Ni förstår … jag är sådan där människa som lever försiktigt och sunt timme efter timme, dag efter dag. Oh, visst har jag haft mina fina stunder, och om jag fick göra om det skulle jag försöka att bara ha stunder. En stund efter en annan Istället för att leva så många år i förväg.

Jag har varit en sådan där person som aldrig går någonstans utan termometer, varmvattenflaska, regnkappa och fallskärm. Om jag fick leva en gång till skulle jag packa mindre i väskan.

Om jag fick leva mitt liv en gång till skulle jag börja gå barfota tidigare om vårarna och fortsätta med det längre in på höstarna. Jag skulle dansa mera och åka mera karusell och fånga fler snöflingor och plocka flera tusenskönor.

Om jag kunde leva om mitt liv! Men du förstår, det kan jag inte.

(Dikten skriven av Nadine Stair Louiseville, Kentucky. En 85 årig kvinna som låg för döden.)
Mallorca Augusti 2012

Längtar till värmen sjuuukt mycket! ;) Hade de såå underbart på Mallorca!! Men om ca: 11 veckor drar vi igen, fast till Turkiet en vecka. Fan va gött!!
 
 
Nya gardiner

Tror dessa blir fina & mysiga hemma nu till våren & allt :-)
 
Lite mera kort från SÄLEN :-)


Mys hemma :)

Johnny har plockat påskris till mig idag :) Och nya soffan e på plats. Love it! Vi har redan haft massa besök som numera får plats att sitta haha. Igår var Kim & Vicki här och idag har Suzan & Peter vart här :) Åååh va jag trivs hemma!!
 
Ännu en dag i backarna :)

Lindvallen :-)

Idag har vi åkt skidor hela dagen. Jag med :-) haha! Men de har gått svinbra! är rätt duktig på att åka trots att jag bara åkt nån gång när ja va riktigt liten hehe. Johnny lurade upp mig längst upp i en blå backe... Märta backen. Att jag inte dog! Hahaha gick hur fort som helst ner och åka sittliften med min höjdskräck var en utmaning de också ;) men ja klara de galant. Det är faktiskt riktigt roligt att åka skidor är positivt överraskad. Kendra tyckte me de va jätteskoj. Hon var feg i början och ville inte ens ta på sig pjäxorna men sen efter ett par timmar så släppte allt. Då ville hon åka hela tiden i barnbackarna :)) -"nu kommer ja!" ropade hon när vi åkte ner haha. Och "jag kan själv" när vi försökte hålla henne när hon gick framåt me skidorna <3 Hon var så stolt att hon kunde... Och de är jag med! Är verkligen sååå glad att vi åkte hit! Trivs skitbra. Det är så himla mysigt me stugan och allt. Skriver mer imon :)

På väg till Sälen! :-)