Hallå hallå...

Jag har inte riktigt haft tid att blogga. Kendra har blivit sjuk igen! 40 graders feber, snorig och hostar så hon spyr... Idag är hon på bättringsvägenLite feber bara, ögonen hänger men hon är ändå rätt så pigg (om man jämför me tidigare!) Så nu får hon bannemej bli frisk! Mamma sa häromdagen om de nästan inte e bättre att försöka hitta en dagmamma åt henne, med mindre barn. För Kendra blir ju sjuk varje månad bara för att dom är så många barn på hennes dagis!! Och idioter till föräldrar som skickar sina sjuka barn till dagis - så Kendra blir sjuk!! Visst det är inte roligt och billigt att vara hemma och VABBA - JAG vet!! Men jag skickar fan inte Kendra till dagis när hon är sjuk för det!! Först och främst för hennes egen skull såklart, men sen för dom andra barnens skull också. Nu har Kendra vart hemma minst 3 dagar pga någon jävla sjukdom VARJE MÅNAD sen augusti. Börjar tröttna.... aja... från något tråkigt till något mycket roligare.
 
Igår bokade vi en ny resa utomlands -  den 31 Maj åker vi!! :)
Turkiet - Bodrumkusten. Det blir jag, Johnny, Kendra. Ewe, Jerry & Freja. Caroline, Johan & Samantha som åker. Fan va kul!!! Helt galet kommer det bli hahaha. Och jag lovar er... 2 veckor innan vi ska åka ska Kendra inte gå på dagis. Får ordna barnvakt eller vad som helst, för hon ska inte bli sjuk! :)
 
Kommentarer
Postat av: Tess

Dit skall vi den 7/6 så vi kommer samma dag som ni åker hem ;)) Får hoppas att det är bra, har försökt få min Karl att gå med på att åka 31/5 å vara där 2 veckor :-)

Så tråkigt när dom är sjuka hela tiden :(

Svar: Har ni vart där förut?? De verkar ju jättebra där! Ja 2 veckor e aldrig fel ;)
Ja de e skittråkigt verkligen! Fattar inte hur hon kan bli sjuk jämt asso :/
Linda

2013-01-10 @ 09:00:45
URL: http://Www.blickenmotframtiden.blogspot.com
Postat av: Tess

Min mamma och syster har varit i bodrum och gillade det men inte på detta hotell. Någon annat hotell som
Dom verkligen rekommenderar är seven seas i side, kostar lite mer ett paradis :) Där var dom förra året!

Det skall bli kul att testa detta, tyvärr vill Tommy ha semester på sommaren men eftersom vi har så mycket med huset mm. Men åååå två veckor är verkligen de man borde åka när man åker iväg ;P

Svar: Okej de låter gött! Då har vi ändå valt rätt plats ;) Jaa verkligen, vi ville ju inte åka hem efter 2 veckor på Mallorca... hade gärna stannat 3 veckor. Helt underbart att komma iväg me familjen :)
Linda

2013-01-11 @ 09:34:22
URL: http://Www.blickenmotframtiden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback