Hjälp?! haha

Igår började jag & Johnny med Camebridge ren kur, det vill säga... 3 ynka påsar om dagen!! Det var en pina hela dagen igår, och även idag... tills jag åkte till boströms nu på kvällen och köpte ingredienser till en LCHF gratäng istället hahahaha!! Så nu har jag smällt i mig den (<--- oväntat va!?) Jag hatar att inte kunna få äta. Och helt ärligt så var den där gratängen alldeles för FET för min smak också... what to do... jag kommer fan aldrig går ner dom 4-5kg jag vill gå ner ju ;) Kanske lika bra att äta som vanligt bara istället, och skippa alla sötsaker :) Sen ska jag faktiskt träna på min crosstrainer ialf 3ggr om dagen. Va tror ni om det?! Kommer jag gå ner då eller.... fan va jag hatar dieter och skit alltså. Fattar inte dom som pallar det ändå. Jag älskar mat!!
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Skit i dieter! Skriv matdagbok under ett par dagar så blir du mer medveten och gör automatiskt bättre val. Eller ta hem shape up appen och ha koll på kalori intaget? En kvinna bör äta 2000 kcal om dagen för att hålla vikten. Så för att gå ner i vikt bör du ligga under det.
Eller periodisk fasta? Du äter vad du vill under vissa timmar på dagen men fastar resterande timmar. Finns lättare vägar än cambridge skit! :)

Svar: Tack! :) Jo men eftersom ja ändå köpt skiten tänker ja äta dom 3 påsarna (450kcl) sen en middag på det, typ kyckling & sallad. Då borde ja går ner!! hihi
Linda

2013-02-13 @ 07:52:13
Postat av: Pernilla

Tjo!

Se det som ett steg i rätt riktning att du faktiskt börjat ta tag i vikten, även om du inte "hittat din rätta väg" än! Kommer inte säga till dig "men neeeej Du behöver absolut inte gå ner" för det där är helt upp till var och en vad man trivs med, oavsett vad jag säger så är det hur du känner själv som avgör ju!

Hur som så tänkte jag att jag kan ge dig något tips eller så om du vill. Har jobbat med att sälja Cambridge (det fungerar om man vill, OCH om det är rätt väg för just dig) så har mkt kunskap om det. Men sedan har jag ju även gått nupp och ner i vikt själv.

Tänkte tipsa om min senaste väg att gå ner i vikt. Började i slutet på november och till nyår hade jag gått ner ca 6-7 kg (nej jag svalt inte över jul!).

Jag blev medlem på Viktklubb.se och blrjade räkna kalorier. Det kanske låter jobbigt men med eras sida så var det super lätt, och eftersom jag hade sån stenkoll på hur mycket jag åt, kunde jag äta vad jag ville bara mängden inte blev för stor! Jag kunde ta en kanelbulle till kaffet tillexempel. I och med astt man registerar allt man äter ser man ju hur många kalorier man har att "spela med" under dagen, så tog jag den där bullen hade jag sedan inget smör på mackan istället.

Nu har jag dessutom kommit igång med träningen, men under de veckorna i december träönade jag knappt alls.

Hoppas du når ditt mål och hittar sättet som passar dig bäst :) Själv pallar jag INTE att utesluta massa saker, livet blir för trist då så viktklubb eller någon annan sida där man kan räkna kalorier passar mig perfekt!

Svar: Tack för ditt tips! UPPSKATTAS! Ska nog pröva att räkna ja :) Och nu har ja även börjat träna hemma lite lätt så de ska nog gå... till slut hehe
Linda

2013-02-13 @ 20:15:29
URL: http://www.vanillab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback