En olycka kommer aldrig ensam...

Och i mitt fall så är det ALLTID så att om nåt dåligt händer (yrsel,huvudvärk,nacken!) så ska allt annat hända också. Igår bet jag nästan va mig själv tungspetsen (haha!!) fråga mig inte hur ja lyckades, men ont som faaan gjorde de! Nu har ja ett sår på tungan. Sen slog jag i huvudet i luckan som hänger ner från vinden, fick den där jävla spetsen rätt i huvudet när ja bara skulle böja mig ner och ge Johnny en sak som han skulle lägga upp.
 
Imorse vaknade jag med en "böld" på hakan, ser ut som massa små porer är inflammerade typ. Ser heelt sjuk ut! :'( Också ont som fan! Sen har jag finnar/utslag på kinden också... FULT!!! Inte nog med det så har ja fått munsår nu också. Är min kropp STRESSAD tro??!! Eller har jag någon infektion i kroppen?!! Va är de som händer egentligen. Såhär kul har jag det. suck... På fredag ska ialf till VC igen och ta blodprover för huvudvärken & det ialf. Hoppas dom hittar nåt så jag kan må som vanligt igen. Jag pallar fan inte me detta.
 
!Tips på va man kan göra för sin hud förresten???!! Den har ju fuckat ut totalt verkligen. Jag brukar verkligen inte ha såhär mycket utslag.
 
Har ialf lyckas åstakomma något bra idag, och det är att jag fått iordning i min garderob! Det var på tiden :) En  till mig haha! Sen har jag städat i tvättstugan och tvättat massa tvätt. Fint va ;)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback