Mitt finaste lilla hjärta!!

Mamma ska ta hand om dig. Nu ligger hon i soffan och sover... hon vill inte äta, bara ha vatten... heeelt utslagen. Gud så ynklig hon är. Har gjort både soppa & pannkakor med sylt & glass till henne (som hon även bad om själv) men sen ville hon inte ha ändå :( Magsjuka är fan inte roligt alltså. Men sålänge jag inte har det så är de lugnt för min del. Passar gärna upp på min lilla Kendri. Tycker bara så synd om henne ååå...
 
Lek & Buslandet... och magsjukan! :/

Idag har vi haft en jättemysig förmiddag/dag med Kendrisen på lek & buslandet trestad. Jag har aldrig vart där och det är ju rena paradiset för barn ju (och mig) haha!! Kendra och johnny har vart där innan men då har jag jobbat så nu fick jag äntligen chansen att se henne in action där haha :) Som hon klättrade överallt & åkte rutschkana. Sen kom även famor & peter dit och gjorde oss sällskap för att sedan ta med Kendra hem över natten för att vi ska på bio som sagt.
 
 
MEN! När dom sedan tog med Kendra hem till Emelie för dom skulle käka där... så hade hon spytt som en gris... även i bilen... och även hemma hos dom :( STACKARS!! Inte visste jag att hon skulle bli magsjuk lilla korven <3 Men Kendra hade sagt det "ja ringer mamma imorgon". Sötisen. Nu sov hon så gott så vi får helt enkelt hämta hem henne igen imorgonbitti.... Så nu har vi det att vänta imorgon med suck... va e det ja brukar säga en olycka kommer aldrig ensam! ;)
 
Här är hon på påskafton (min födelsedag) med sina paket från mamma & Jose :)
 
Nattbio :)

Snart ska vi dra in till Bergakungen yaay! Bion börjar 23.55 haha... lite väl sent att gå på bio kan ja tycka men det var den enda tiden som fanns och jag vill verkligen se denna filmen! Mysigt med en liten dejt såhär på en lördag kväll/natt hihi.
 
Hansel and Gretel - The Witch Hunters 3D
 
En olycka kommer aldrig ensam...

Och i mitt fall så är det ALLTID så att om nåt dåligt händer (yrsel,huvudvärk,nacken!) så ska allt annat hända också. Igår bet jag nästan va mig själv tungspetsen (haha!!) fråga mig inte hur ja lyckades, men ont som faaan gjorde de! Nu har ja ett sår på tungan. Sen slog jag i huvudet i luckan som hänger ner från vinden, fick den där jävla spetsen rätt i huvudet när ja bara skulle böja mig ner och ge Johnny en sak som han skulle lägga upp.
 
Imorse vaknade jag med en "böld" på hakan, ser ut som massa små porer är inflammerade typ. Ser heelt sjuk ut! :'( Också ont som fan! Sen har jag finnar/utslag på kinden också... FULT!!! Inte nog med det så har ja fått munsår nu också. Är min kropp STRESSAD tro??!! Eller har jag någon infektion i kroppen?!! Va är de som händer egentligen. Såhär kul har jag det. suck... På fredag ska ialf till VC igen och ta blodprover för huvudvärken & det ialf. Hoppas dom hittar nåt så jag kan må som vanligt igen. Jag pallar fan inte me detta.
 
!Tips på va man kan göra för sin hud förresten???!! Den har ju fuckat ut totalt verkligen. Jag brukar verkligen inte ha såhär mycket utslag.
 
Har ialf lyckas åstakomma något bra idag, och det är att jag fått iordning i min garderob! Det var på tiden :) En  till mig haha! Sen har jag städat i tvättstugan och tvättat massa tvätt. Fint va ;)
 
Cloud Atlas ;)

"Våra liv är inte våra egna.

Från livmoder till grav
är vi bundna till varandra.

Dåtid och nutid.

Och för varje brott och
varje god handling...

...återföds vår framtid.

I din uppenbarelse talade du om
konsekvenserna av en individs liv-

-som upprepas genom all evighet.

Betyder detta att du tror på
ett liv efter döden?

Ingen himmel eller helvete?

Jag tror att döden bara är en dörr.

När den stängs, öppnas en annan."